Torsdag 26.02.2015

Torsdag och ligger på soffan och kollar better call saul och är fett otaggad på helsingfors faktiskt haha. Vet inte var det kom från blev bara så trött efter jobbet så lade mig på soffan och här blev jag. 
Båten går kvart i 12 inatt så jag hinner nog bli taggad hehe. Imorgon får jag alltså träffa min prins och shoppa lite och på kvällen blir det sits! Kommer nog bli riktigt bra trorsallt. Allt som behövs är nog mat och lite alkohol så blir det hur trevligt som helst.
Nu ska jag fortsätta kolla bcs och sen försöka packa lite, hoppas ni får en fin helg hadeeee

Love me like you do

Började morgonen med ett hoppass med ponnyn i morgonsolen som faktiskt gick helt bra! Pigg var hon såklart då det var första hoppträningen på flera veckor. 
Planen var väl idag att komma igenom en samhällabok men så blev det icke idag hehe. Ligger för tillfället på soffan och kollar game of thrones med världens jävla träningsvärk från igår haha. Tänker belöna mig med lite choko nu och lite senare en promenad eller en löprunda kanske.
Ikväll ska jag förmodligen träffa janke om jag inte får ett riktigt samhällaflow (Vilket jag aldrig lär få). Är bara så sugen på att börja läsa till inträdesprovet men helt jävla ovärt om jag ändå inte klarar studenten först hahah
Imorgon är det skola och jobb torsdag 10-14 och seeeeen blir det helsinki igen! Hoppas dessa dagar går snabbt


6 månader

Är världens lyckligaste som har dig!