my love

foto: Susanna Dahlblom

Kickstarts

Halva veckan har reeedan gått och fattar ni hur snabbt tiden går eller? I helgen är det halloween och jag är sjukt taggad!! Tror det kan bli sjuk kul när vi rullar in som ett fotbollslag på kino på fredag! Åh vad livet leker nu alltså. Förför blir hos sara och senare drar vi till victoria på förfest! 
Hoppas även på en skön hemmafest på lördagen så det blir dubbelhelg! Tjohoo nu ska jag fortsätta ligga på soffan och äta godis och vänta på att klockan blir 17.30 så jag får åka och träna bort det! 
Två pics från i tisdags då vi red på sleipner med skolan! Roligaste på länge haha

All about you

Har haft en helt great vecka och helg. Torsdag och fredag jobbade jag och i fredag åt matte och jag middag på texas. Lördagen spenderades i skolan med HP som faktiskt gick bättre än sist och efter det var det en utgång med bästavännerna! Började hos emma med förfest och allsång haha, var riktigt kul! Vid 12 drog vi till arken och var faktiskt en bra kväll. Avslutade kvällen med taxi hem med matte vid fyra kanske
På söndagen vid halv 9 var jag på sleipner för att coacha hanna och min ponny, de var ju såå fina och duktiga hihi. Dock var det väldigt tungt efter typ 0h sömn haha.
Resten av söndagen spenderades med min fina som inatt åkte till helsingfors igen. Sjukt jobbigt att säga hejdå som vanligt men om fyra veckor ses vi igen! 
Nu ska jag börja dra mig upp ur sängen och börja fixa mig lite inför skola. Hörs!