Söndag 30.11.2014

Gårdagen blev ju inte som planerat iallafall. Hade planerat att ta det lugnt och åka hem tidigt. Men efter som min skjuts även kallad mor och far ej svarade när jag ringde blev det stadshotellet. Kul vet jag väl inte om det var men var antagligen bättre än att vara hemma. Var iallafall inte bakis idag som tur vad och jobbet rullade på lagom. Nu ska mams och jag baka pepparkakor! Mmmh vad gott det ska bli
Lillajul helt enkeltWhat is he like

Ny period och hur skönt som helst är det. Har tre kurser varav två är godkänd/underkänd och sen en samhällakurs om EU som faktiskt verkar intressant. Fatta att det är min sista period i lusse?? Eller ja, har en filosofi i nästa och sen några att tenta om. Men sen är jag klaaar i lusse är ju hur fett som helst iallafall.
Beställde karonkaklänning igår också! Har en plan på att ha den svarta enkla, mina louboutins och en fin clutch som passar skorna. Tror det kan bli hur bra som helst bara klänningen passar! Köpte även en klänning till julfesten i Helsingfors som är hur fin och enkel som helst! Svart är ju lite min färg så både karonka och julfest är svarta hehe. Nyårsklänningen måste ju ha lite färg iallafall. 
Imorgon har jag en lektion och slutar halv 10. Vid fyra blir det jobb till åtta med mamsen. Jobbar även lördag och kanske söndag! Hade en plan att gå ut på lördag men är inte pepp alls så tror faktiskt att jag bara hänger med på förfesten och drar hem sen så jobbet på söndag går lindrigare än senast hehe. 
Nu kom mamma hem med en julkalender åt mig och igår julpyntade vi lite i huset också! Hatar ju julen, vad händer med mig? Ser plötsligt framemot en jul, vet inte när jag senast gjorde det. Julen har alltid varit den jobbigaste tiden på året ända sen farfar dog. Lite lately härdå