Dingding

Började veckan med palsen på joppes stuga, vilket var askul, dock inte dagen efter då jag tror jag hade hela rockoffveckans bakfylla med mig. Resten av veckan har jag jobbat, hängt med några fina, kört vattenskoter på emmas stuga, tagit mitt första dopp för i år, bjudit på tacos, fått reda på att jag är allergisk för både björk och gräs, känns stabilt när jag är halva dagarna i stallet där det bara finns gräs och björk typ. Har världens värsta myggbett från stugan, kanske bara 200 på ett ben. Men jag sov ivarjefall bättre än på länge inatt, trots alla myggbett. 
Nu ska jag tillbaka till jobbet, hörs!RO14

Heeelt sjukt vilken vecka det varit. Ligger på minus 30h sömn skulle jag gissa på. Finns så mycket att skriva så orkar inte ens börja, har iallafall haft feta förfester och efterfester och kino och arken har väl gjort sitt bästa trots att det inte varit överdrivet kul där. Men gårdagen var såklart bäst, broiler levererade bättre än adde lux, det trodde man inte. Men devetdu var såklart topp ettan. 
Låter bilderna tala för sig själva, alla bilder är så sjukt random och jag har endast tagit ca 500 bilder denna vecka så ni kan fatta hur många va de som absolut inte skulle kunna publicera haha! Tusen tack för denna vecka, kunde inte vart bättre! Imorgon får jag se ifall jag hittar krafter att dricka en dag till på joppes stuga, hoppas jag hittar det. Hörs!

Sista kvällen äntligen

Ska bli så otroligt skönt med ett slut på detta. Igår blev det en arkenspontanare med gubbhylla & sånt, var sjukt skön kväll hela. Eller hela veckan har varit! Har endast varit hemma en vecka än och jag har hunnit fylla 18, tagit körkort och allt sånt roligt som man räknar med. Skulle vart john de sohn på kino igår men mina kära vänner valde att tappa bort mig eller att inte bli svettig så jag missa. Istället va det ark. Några bilder, sen ska jag försöka sova och tagga kvällen där man har noll planer! Hörs va
Typ en trio av trehundra, lovar att ladda upp allt senare när vardagen är återställd!