Fredag som vanligt

Senast jag blogga seriöst var typ i fredags tror jag. Veckorna rullar på och det är provperiod om tre veckor igen!! Var det inte nyss provperiod?
Iallafall kom nyss hem och före det har jag varit i skola och varit via morfar och grattat på 80-års dagen! Bästa morfar. Om en timme ska jag till avancia och avsluta veckan på bästa sätt!! Ett GRIT pass, och efter det ska jag till sara där vi ska käka middag! Bästa gänget, ska bli sååå kul.
Har inte några planer alls för helgen och det känns skönt! Överväger dock ännu att fara till sverige på söndag och hälsa på ponnyn men tror jag behöver sovmorgonen så blir nog inte så iallfall.. Haha hörs!

Vill ha detta NU

Jag vill resa till utomlands, jag vill fylla år och dricka dyr champange, jag vill ha sommar, jag vill köpa en lyxig bil och jag vill ha en dyr klocka på min arm och ett fint halsband runt min hals, jag vill åka till london och stanna där, jag vill fixa mina naglar och fixa jättelångt och blont hår, jag vill ha en stor fet ring på ringfingret, jag vill äta godis utan att bli tjock, jag vill gå ut skolan och ha ett fancy jobb, jag vill träna för att det är kul jag vill köpa en stor lägenhet i london och jag vill göra allt och nu istället för om flera år. Men på samma gång är allt rätt bra nu så jag kan stanna ett tag till.

@arg

Pluggade hela dagen igår. HELA dagen från klockan tre till klockan sju och sen åke jag till stallet. Gick upp 8 imorse för att plugga historia, åker till skolan till halv 10 för att jag ska skriva prov. Då har läraren mailat och skrivit att han var sjuk. TACK, hade behövt den sovmorgonen!!!!!!!! Idiot vad arg jag var. 
Idag har jag inte några planer alls, ska just hjälpa mamma med middagen och sen vet jag inte alls. Hoppas er dag har varit bättre. kyss
Vill ha sommar och flera roliga utekvällar NU