heart like yours

Hade en riktigt fin julfest och hela kvällen var riktigt rolig faktiskt! Började hos emma med första drinken, åkte sedan till school och käkade lite julbord och såg på julfesten, förra årets var lätt bättre men helt ok var även denna! Efter det bar det av till patricia där vi hade allsång, mera drinkar och dans haha. Vid elva for vi till anton en stund och lite senare vidare på en annan fest före några av oss intog arken haha. Arken var helt okej men åkte väl hem redan vid två/tre med världens finaste kille hihi.
Lördags gjorde jag absolut ingeeet, åkte till emma vid sju kanske och började där, hade askul som vanligt och vid 12 for vi till indigo för champange och drinkar och senare till stadshotellet. Rolig kväll, var dessutom hemma tidigt.
Söndag vaknade jag hos mathias och åkte till jobbet vid 11 för att hjälpa mor, åkte hem vid två och fixade mig och åkte sedan på julbord till soltuna med min fina och hans familj. Har varit en sjuuukt bra helg helt enkelt, kunde inte varit bättre.
Idag är det dock måndag, jobbade 10-14 och är dödsförkyld så har bara legat i sängen sen jag kom hem. Så typiskt att bli sjuk till jullovets början och till julafton. Menmen, nu ska jag fortsätta kolla house of cards och vänta på att prins kommer, hadeee