stay with me

Blev en utgång igår iallafall. Dock väldigt tråkig då det kändes som medelåldern var 30 typ. Var kul förfest på byns kräftskiva iallafall medans lina och emma förade hos mig haha! Gick sedan hem och föra med de innan vi drog och satte oss på garden. Kul början av kväll men vid två tröttnade lv och jag, så vi tog en kebab, hittade några sköna finnar som sällskapade och sen drog vi hem. 
Idag ringde klockan 8 och jag befann mig på sleipner vid 9 för att vara groom åt petra och lina. Extra roligt för att det blev två vinster också. Annars har jag inte gjort mycket, välkomnat nya hästen till stallet och sovit resten av dagen. 
Skjutsade nyss becca till leggan och vi var via och köpte chirre, dirre och lite lösgodis, så lär bli det och en film ikväll.
Hade en plan att hälsaprep skulle vara klar efter denna helg men koncentrationen har inte varit med mig så har inte ens läst en sida. Nåja, får gå som det går! 

När livet ger en citroner

Dagen började på bästa sätt före jag åkte på jobb och jobbade sedan till 3. Hämtade pizza och skjutsade hem bästavännen efter jobbet.
Nu är jag ut och skrittar ponnyn, enda gången man verkligen kan tänka. Lyssna på musik på svag nivå och höra ponnyns fotsteg gå lungt framåt. 
Idag gav livet mig en hel skål med citroner också så livet skaver rätt mycket idag såklart. Dock sade en fin vän åt mig att man ska blanda drinkar med citronerna och det var egentligen planen, men man hittar ju ingen ork till det längre. 


plugg, plugg & plugg

Sitter och försöker plugga, går katastrofdåligt som vanligt. Får sån panik att jag inte ens läst klart prepboken och studenten är om två veckor???? Helt sjukt. 
Idag var ivarjefall en lugn skoldag, 11-13 hehe. Efter det var jag ut och körde lite galoppintervaller med ponnyn. så sjukt pigg! Och ikväll tror jag det blir lite geocach med tazmin. Om jag någonsin blir klar med plugget det vill säga haha!
Imorgon är det äntligen fredag, jag har lång dag och efter skolan blir det GRIT med bigsis. Jobbar på LB på lördag och är så sjukt sugen på att fara ut men borde absolut vara hemma och plugga istället. Är tillochmed kräftskiva med hela kockobacka, så får se hur det blir hihi. Söndag jobbar jag på sleipner 8-11, sjuukt hur jag ställer upp men vad gör man inte. 
Nu måste jag få klart plugget, hörs!
Köpte nya inneskor & vattenflaska idag så nu måste jag komma igång på riktigt!