2014 - plees be good

A new year for a new you. New adventures. New experiences. Let go of all your past mistakes. Forget all the negativity. A year to focus on all the positive things. A year to create new friendships. A year to believe in yourself. Your best year yet!

2014 ska bli det bästa året. Jag fyller 18, jag går ut skolan som jag hatar (nästan), jag ska ha roligt och ta vara på vartenda en stund. Jag ska jobba så pengar inte är ett problem, jag ska le åt alla problem som kommer och tänka ett steg längre för att lösa på bästa sätt, jag ska behandla andra som jag själv vill bli behandlad, ta ansvar och fokusera på det positiva. Så snälla 2014, hjälp mig att göra detta till det bästa året, så ska jag också göra mitt bästa.
 
2013 har varit ett svår år där allting har varit svårt. Skolan, ridningen och boys (såklart). Ett jobbigt år så jag hoppas att jag slipper blicka bakåt. Tack och hejdå, hoppas vi inte hörs igen!
 
I am the best I can be.

börjar kännas som en människa igen

Hoho, ponnyn hade igen tappat en sko så det gick inte att rida. Idag har jag inte gjort något. Endast varit till stan med alex telefon och sen gjort inget. Haha godnatt!

18-års firande och tårar

Blev faktiskt en riktigt bra kväll igår! Började hos sara vid sextiden och for sedan till bim vid sju. Där spelade vi lite spel, drack och hade roligt! Senare kom det mycket folk dit faktiskt och allt gick fint. Dock så blev det lite tårar men det var det absolut värda ♥, vi löser detta! Vid 12 när 18-åringarna bim, alex och vic åkte till krogen så drog vi till fillesty haha och fortsatte spela och ha roligt! Vid 2 gick kajsa och jag ner till diablo och tog en pizza med alex. Sen kom lina och då drog vi en taxi hem. Kom hem lagom tid men somnade först 4 efter lite skypetalk med bästa anton! 
Imorgon jobbar jag och på kvällen ska jag till emma och på onsdag är det nyår (!!!!!!!!!) och då har vi i princip inga planer men det ska vi också fixa imorgon har jag bestämt. puss och kram från bellis