sergels torg

fredagen började jag med att umgås med min nya fina dator! nöjd till tusen är jag iallafall! sen senare åkte vi alla ut till emmas stuga, bastade simmade och hade det väldigt bra. senare på kvällen så fick vi höra väldigt dåliga nyheter så vi alla blev lipisar och åkte hem. usch, världen är verkligen orättvis, att den som man minst anar inte finns kvar en dag. har fortfarande inte fattat. tänker på er alla närstående! 
idag började jag med jobb 09.30-15.00, åkte sen direkt hem och befann oss på travet vid fem-tiden då jag hade hoppträning för pave. jättekul och lärorikt! ser framemot morgondagen. 
nu är det middag och så får jag se sen senare ifall jag orkar fara iväg någonstans ikväll. är himlans trött, vilket är ganska förståeligt. har inte sovit något inatt. usch fyfan. puss!
 

my new loveee

 

skit också

mår verkligen skit idag. hela dagen har jag varit irriterad på alla och haft så ont i magen precis hela dagen. har typ börjat grina 10 gånger idag utan att ta i. försöker att sluta men tårarna bara rinner och jag vet inte vad jag ska göra. får panik av att vara helt ensam. det här funkar inte längre. hejdå, vi hörs när jag får min dator (om jag får den) för imorgon lämnar jag in telefonen och då har jag ingen kontakt med omvärlden alls längre