beauty and a beat

idag är det onsdag, är så jäkla onödig skoldag, går 9-11 och ena läraren är sjuk och andra timmen är heeelt onödig. så kändes inte värt att gå upp i morse. nu sitter jag i bussen och imorgon får jag mina provsvar förresten. konstigt, men är sjukt nervös. har ju ingen aning vad dom visar.
om två dagar är det halloweeeen, då kör vi fullt ut, fan vad kul det ska bli!!!!!!! är sååå peppad! ses i skolan vänner!
(klippte mig och slingade håret igår också förresten, hihi)

bom bom

tjaa idag gick jag 8-11 helt ok dag endå! efter skolan gick jag och fikade med sara och emma och vid 1 gick jag tillbaka till lusse där marcus, benne och joe väntade på att skjutsa hem mig och lina! hihi, lina och jag blev hos henne och pluggade och jag försökte igen med att jobba på biologin, men alltså jag fattar inget? helt sjukt jag kommer ingen vart. och den ska vara inne på fredag. braaaaaaa kväll det här blir. sen senare for vi och kollade på pojkarnas innebandy och nu är jag hemma igen!
och ikväll är äntligen mamma och pappa hemma igen så jag får middag! är så himla hungrig haha!
nuuuuuu åter till biologin. god kväll på er hehe
vill tilbaka till parteeeeeey egypten, så jävla härlig stämning! comeon

om endast blickar kunde döda

gick 8-4 idag, världens pina + att det var fisk i skolan så åt ingen lunch och så har jag varit ensam i två dagar så har inte ätit middag på två dagar. imorgon går jag 8-11 BRA dag, godnatt