so call me maby - mobilblogg

nu sitter jag i föglö och imorgon, äntligen åker jag härifrån. är måttligt brun iallafall, har legat ute i solen hela dagen idag och igår! i'm proud of myself! jaja, imorgon går båten 7:45 så ska väl upp kvart i 7.. ska jobba.. aja, pengar! nu ska jag käka middag och sen duscha. trevlig helg på er!

bellrud på instagram

bellrud heter jag på instagram, följ mig gärna, lägger ju nästan aldrig upp privata bilder här när jag aldrig använder min egen dator. men ska nog börja mobilblogga mera med bilder :) men somsagt, följ mig gärna!

one day I'll be myself

tjena, nu är jag hemma från föglö för stunden. igår målade mamma och jag om, det blev så fint! åker ut ikväll igen, fick så dåligt samvete om mamma måste vara i föglö ensam. så jag åker faktiskt med! jag hatar föglö, verkligen, är en sån äcklig plats som är så långt bort. men ibland är det skönt att bara vara där, behöver inte bry sig om vad som händer i verkligheten. är som en dröm? nåja. ivarjefall så har jag bara gjort inget dom senaste dagarna. och tänker fortsätta med det! det är ju äckligt väder ute så vem orkar bry sig? nåja, ha det bra vänner
Black-and-white-owl-text-favim.com-451144_large